شبکه سگال
image

خدمات کولانچ اینوفن

امروزه در حوزه خدمات در کشورهای پیشرفته صنعتی دنیا عدد بالایی را به بخش خدمات اختصاص داده اند و کشورهای توسعه یافته به این نتیجه رسیده اند که برای موفقیت در اشتغال و اقتصاد باید کارآفرین باشند و اولویت اصلی این کشورها کارآفرینی و ایجاد یک کسب و کار برای هر فرد است. ورود بخش خصوصی برای بهبود زیست بوم کارآفرینی نه تنها اولویت بالاتری نسبت به نهادهای دولتی و نیمه دولتی دارد بلکه چابکی این بخش باعث میشود تا استاندارد این فعالیت بالاتر برود. در اکثر شهرها با قابلیت های مختلف در صنایع خلاق نیاز دارد تا نمایندهای از بخش خصوصی با سرمایه‌گذاری در زمینه صنایع خلاق به وسیله بهره‌گیری از پتانسیل‌های کارآفرینی به عنوان یک ابزار، گام کوچکی در راستای بهبود زیست بوم کارآفرینی بردارد و از قبل پیوند آن با چرخه های سالم اقتصادی، بتواند تاثیر اجتماعی مثبتی بر وضعیت اجتماعی و اقتصادی شهر ایجاد کند.

با هدف شتاب گیری نوآوری، کلینیک نوآوری سگال (Segal Innovation Clinic) با کمک کارشناسان خبره و نخبگان متخصص در حوزه های مختلف و بهره گیری از شبکه فناوران حرفه ای زیست بوم سگال خدمات تخصصی خود را ارائه می نماید.

image

کافه کارآفرینی

کافه کارآفرینی محلی است که کارآفرینان در یک فضای جذاب با دیگر کارآفرینان، سرمایه‌گذاران، مسئولان، دانشجویان و استارتاپ‌ها به گفت‌وگو می‌پردازند و ایده‌های خود را به سمت عملیاتی شده و تجاری سازی پیش می‌برند.

هدف از ایجاد کافه‌های کارآفرینی آشنایی صاحبان ایده‌های جدید با مهارت‌های کارآفرینی، خلق ایده‌های جدید، آماده نمودن بسترهای نوین در کارافرینی، الهام گیری از کارآفرینان موفق و ایجاد انگیزه در بین جوانان و صاحبان ایده برای تبدیل شدن به یک فرد کارآفرین و نوآور در یک بستر دور از تشریفات رسمی و اداری است.

کافه کارآفرینی اینوفن به منظور ارتباط صنعت با دانشگاه انتقال تجارب کارآفرینان، آموزش مفاهیم کارآفرینی، آموزش الگوهای موفق و فرایند شکل گیری کسب و کارهای نوپا و تسهیل گران به دانشجویان و علاقه مندان جامعه فعال می باشد. اگر تاریخچه کافه‌های کارآفرینی را بررسی کنیم می‌بینیم که به‌ویژه در غرب پیشینه قوی دارد و باعث خلق ایده‌های خوب شده و ما نیز دنبال این هستیم که این مکان به محلی برای تجمع کارآفرینان و سرمایه‌گذاران و تعامل و همفکری آنها برای رونق کسب و کار تبدیل شود.

 

کافه کارآفرینی در دنیا:

کافه‌های کارآفرینی در دنیا و در شاخه‌های مختلف اکوسیستم کارآفرینی شهر فعال هستند. از یک کافه تنها به عنوان پاتوقی برای ارتباط سرمایه گذار خطر پذیر با کارآفرین تا مکانهای دائمی جلسات، کافه ایده ها و کافه کارآفرینی‌ها میتوانند اثری کم نظیر در بهبود اکوسیستم کارآفرینی بگذارند.

دره سیلیکون (آمریکا): این منطقه پویاترین اکوسیستم کارآفرینی جهان را داراست و به همین علت کافه‌های متعددی با تمرکز بر کارآفرینان شکل گرفته‌اند. از میان این موارد میتوان به برخی از آنها اشاره کرد:

HanaHaus : این کافه که توسط تیمی استارتاپی در حوزه برنامه نویسی تأسیس شده است تمرکز خود را در همین حوزه قرار داده و با ایجاد فضای اشتراکی وسیعی سعی در ایجاد یک محیط مختص برنامه نویسان دارد. شبکه سازی شرکتهای نوپا، فضای یادگیری معتبر، ارتباط با سرمایه‌گذاران خطرپذیر از اصول ابتدایی موسسان کافه هستند.

coupacafe : شروع فعالیت این کافه که مالکان آن ونزولایی هستند و قدمتی بیش از ده سال دارد برای ارتباط

بیشتر فعالان اقتصادی با سرمایه‌گذاران بوده است. امروز این کافه محل ملاقات و جلسات سرمایه‌گذاران خطرپذیر مستقر در دره سیلیکون و کارآفرینان جویای سرمایه است. ویژگی اصلی این کافه خدمات برای برگزاری جلسات و فضای کار اشتراکی است که در اختیار کارآفرینان قرار میدهد.

RED ROCK : شروع فعالیت این کافه برای شبکهسازی میان کارآفرینان و بهبود نیروی انسانی فعال در زمینه‌های

اقتصادی و کارآفرینی بوده است. شبکه‌سازی در لایه‌های مختلف شرکت‌های نوپا، ارتباط با فرشتگان سرمایه‌گذاری و سرمایه‌گذاران خطرپذیر، ارائه فضای کار اشتراکی به صورت میز کاری و همینطور اتاق جلسات و حتی فعالیت‌های غیر تجاری از برنامه‌های کنونی این کافه مستقر در دره سیلیکون است. همینطور هنرهای نمایشی و موسیقی از شاخه‌هایی است که مدیران این کافه به صورت خاص بر روی آن تمرکز کرده و به کارآفرینان علاقه‌مند خدمات این حوزه را ارائه میکنند.

F Staion (فرانسه): در فضای کارآفرینی ایستگاه Fپاریس، مشاغل متعددی وجود دارد که با معنای بدون معیار کارآفرینی خود تفاوت بسیار دارند، یکی از اینها کافههای مستقر در ایستگاه هستند، تقریبا تمامی کافه های موجود در ایستگاه متروی قدیمی پاریس به نوعی بخش‌هایی از اهداف خود را روی کارآفرینان متمرکز کرده‌اند، یکی از این کافه‌ها Anticafé است. در برنامه این کافه‌ی مستقر در ایستگاه، بخش‌های متعددی چون، برگزاری رویدادهای متنوع، ارائه فضای کار اشتراکی با خدمات منحصر به فرد، فضای جلسات، اتاق‌های بارش فکری، فضاهای ارائه و طرح ایده، شبکه‌سازی و همکاری شرکتهای نوپا و… برای کارآفرینان ایجاد شده است.

کافه کارآفرینی (ناگپور – هند): یکی از فعالترین کافه های آسیایی، کافه کارآفرینی (Entrepreneur Cafe) در شهر ناگپور هند است. این کافه با لیست کاملی از خدمات هدف خود را بهبود اکوسیستم شهر ناگپور قرار داده است. برگزاری چهار دوره مجمع سالیانه کارآفرینان، 5 رویداد استارتاپی، اجاره فضای کار اشتراکی، عرضه محصولات کارآفرینان و سه کتابخانه صوتی، سنتی و مقاله‌ای در کنار تم سالیانه این کافه که بر اساس شعار سالانه‌اش تغییر میکند از جمله اقدامات این کافه برای بهبود اکوسیستم کارآفرینی شهر است. موسسان کافه که تیمی متشکل از کارآفرینان آی تی، دانشجویان اقتصاد و کارآفرینی و کارآفرینان با تجربه صنعتی با کنار هم قرار گرفتن کافه کارآفرینی را تشکیل داده و تا چاپ نشریه اختصاصی کافه هم پیش رفته‌اند. کشور هند به‌خاطر پیشرفت در کارآفرینی به خصوص در بخش آی تی بسترهای بسیاری چون کافه ایده ها را ایجاد کرده تا اکوسیستم کارآفرینی خود را پویا تر کند.

 

image

فضای کار اشتراکی

محیط‌ های کاری اشتراکی امروزی، فراتر از صرفاً تأمین یک میز و صندلی کار و وای‌فای هستند. آن‌ها مفهوم فضای کار را برای کسب‌وکارهای کوچک، کارآفرینان و تیم‌هایی که به دنبال محیطی الهام‌بخش، حرفه‌ای و راحت هستند، مجدد تعریف می‌کنند.

فضای کار اشتراکی (coworking space) چیست؟

در دنیای امروز، شاهد تحولات گسترده‌ای در نحوه و مکان انجام کار هستیم. دورکاری، فریلنسینگ و استارت‌آپ‌ها رواج یافته‌اند و افراد به دنبال فضاهایی هستند که متناسب با نیازهای جدیدشان باشد. در این میان، فضای کار اشتراکی (Coworking Space) به عنوان یک راه‌حل نوین، توجه بسیاری را به خود جلب کرده است. فضای کار اشتراکی محیطی است که برای پذیرش افرادی از شرکت‌های مختلف طراحی شده است تا بتوانند در آنجا کار کنند. یک دفتر کار بزرگ رو تصور کنید که به جای اینکه فقط برای یک شرکت خاص باشد، توسط افراد و تیم‌های مختلف از شرکت‌های مختلف استفاده می‌شود. مزایای فضای کار اشتراکی فراتر از صرفه‌جویی در هزینه‌ها است. این فضاها، با ایجاد بستری برای تعامل و همکاری میان افراد با تخصص‌ها و تجربیات مختلف، به تقویت خلاقیت، نوآوری و شبکه‌های ارتباطی کمک می‌کنند.

 

مزایای فضای کار اشتراکی چیست؟

فضای کار اشتراکی می‌تواند نجات‌بخش کارکنان مستقل باشد، اما همچنین نقش مهمی در استراتژی هر کارآفرین و کسب و کار برای حرکت به سمت روشی انعطاف‌پذیرتر برای کار ایفا می‌کند. در ادامه به برخی از مهم‌ترین مزایای فضای کار اشتراکی می‌پردازیم:

 

انعطاف‌پذیری بیشتر

اکثر فضای کارهای اشتراکی در ایران نیازی به تعهد به قرارداد بلندمدت ندارند. در عوض، فریلنسرها و استارت‌آپ‌ها می‌توانند از اجاره‌نامه‌های کوتاه‌مدت و شرایط منعطف پرداخت بهره‌مند شوند که به صرفه‌جویی در هزینه برای شرکت‌های نوپا کمک می‌کند.

قرارگیری در اجتماع

ایده‌ اولیه‌ راه‌اندازی فضای کار اشتراکی، کمک به کارآفرینان اولیه‌ وب برای فرار از یکنواختی و انزوای کار در خانه بود. با وجود اینکه امروزه این فضاها برای برآورده کردن طیف وسیع‌تری از نیازها تکامل یافته‌اند، همچنان در وهله‌ی اول، فضاهایی اجتماعی به شمار می‌روند. فضای کار اشتراکی شما را به گروهی از متخصصان هم‌فکر متصل می‌کند.

شبکه‌سازی بدون دردسر

این مزیت با جنبه‌ جامعه‌محور فضای کار اشتراکی که در بالا به آن اشاره شد، هم‌راستا است. هنگامی که یک فضای فیزیکی را با کارکنان از صنعت خود و سایر صنایع به اشتراک می‌گذارید، فرصت‌های بالقوه‌ای را کشف می‌کنید، روابط محکمی برقرار می‌کنید و ارتباطات ماندگاری با افراد جدید ایجاد می‌کنید.

افزایش بهره‌وری در محیط حرفه‌ای

اشتراک فضای کار اشتراکی با گروهی از همکاران باانگیزه و متمرکز، راهی مطمئن برای ارتقای بهره‌وری خودتان است. نه تنها در حضور دیگران به سختی می‌توان کار را به تعویق انداخت، بلکه سفر به فضایی که صرفاً برای کار اختصاص داده شده است، به ساماندهی برنامه‌ کاری شما کمک می‌کند. برخلاف کار کردن از خانه یا کافی‌شاپ، فضای کار اشتراکی، یک محیط حرفه‌ای فراهم می‌کند که می‌تواند بهره‌وری را افزایش دهد. در مقایسه با کار کردن از خانه، فضای کار اشتراکی می‌تواند محیطی با حواس‌پرتی کمتر را ارائه دهد.

خلاقیت بیشتر

در کنار افراد دیگر، خلاقیت ما افزایش می‌یابد. فرقی نمی‌کند در یک صنعت خلاقانه کار کنید یا صرفاً به راه‌حلی خلاقانه برای مشکلی پیچیده نیاز داشته باشید، صحبت با دوستان و همکاران به آغاز فرآیندهای تفکر جدید و معرفی دیدگاه‌ها و ایده‌هایی کمک می‌کند که به آن‌ها فکر نکرده بودید.

کاهش هزینه‌ها

یکی از مزایای اصلی فضای کار اشتراکی، مقرون به صرفه‌تر بودن آن است. با به اشتراک گذاشتن امکاناتی مانند فضای اداری، خدمات تفریحی، اینترنت و … با کارمندان سایر شرکت‌ها، کسب‌وکارهای با بودجه‌ محدود می‌توانند از هزینه‌های خدمات جانبی بکاهند و بسیاری از مخارج اضافی مرتبط با اجاره‌ بلندمدت املاک و مستغلات را حذف کنند. پس اگر به فکر راه اندازی استارتاپ خود هستید فضای کار اشتراکی را فراموش نکنید!

یادگیری و توسعه مهارت

بسیاری از فضاهای کار اشتراکی، کارگاه‌های آموزشی، جلسات تمرینی و رویدادهای شبکه‌سازی را برگزار می‌کنند که فرصت‌هایی برای رشد شخصی و حرفه‌ای را فراهم می‌آورند.

تصویر برند و فضاهای جلسات

داشتن یک آدرس حرفه‌ای و دسترسی به اتاق‌های جلسات می‌تواند تصویر برند یک فریلنسر یا استارتاپ را تقویت کند و فضایی مناسب برای جلسات با مشتریان را فراهم آورد.

 

مخاطبان فضای کار اشتراکی چه کسانی هستند؟

فضای کار اشتراکی به کانون ذوب نوآوری و بهره‌وری تبدیل شده است و طیف وسیعی از متخصصان و شرکت‌های مختلف را به خود جذب می‌کند که به دنبال یک شبکه پویا هستند.

 

افراد دورکار

در قلب این جامعه، افرادی قرار دارند که به دورکاری مشغول هستند و انزوای خانگی را با انرژی پویای فضاهای اشتراکی اداری مقرون به صرفه معاوضه کرده‌اند.

کارآفرینان

کارآفرینان در اینجا محیطی سرشار از پتانسیل را کشف می‌کنند، جایی که ایده‌ها شکوفا می‌شوند و شبکه‌ ارتباطات بدون هزینه‌های سربار دفتر سنتی یا مخارج یک فضای کاری اشتراکی گسترش می‌یابد. فضای اداری انعطاف‌پذیر، به طور ایده‌آل با مدل کاری ترکیبی که روز به روز محبوب‌تر می‌شود، همخوانی دارد.

کسب‌وکارهای کوچک

تیم‌های کوچک در این محیط کاری که انعطاف‌پذیری و قابلیت مقیاس‌پذیری را از طریق دوره‌ کار اشتراکی کوتاه‌مدت ارائه می‌دهد، رشد می‌کنند. این فضا به آن‌ها امکان می‌دهد تا بدون محدودیت اجاره‌های بلندمدت، با سرعت خودشان پیشرفت کنند.

تیم‌های بزرگ‌تر

تیم‌های شرکت‌های بزرگ‌تر نیز به جنبش کار اشتراکی می‌پیوندند. آن‌ها به دنبال اتاق‌های کنفرانس خارج از محل، همکاری در پروژه‌ها یا صرفاً فرار از چهاردیواری دفتر شرکت برای الهام‌گیری جدید به این فضاها جذب می‌شوند.

فریلنسرها

فریلنسرها همچنان یک عنصر اصلی در اکوسیستم کار اشتراکی هستند و فضایی خصوصی را برای کار عمیق و همچنین جامعه‌ای برای پروژه‌های مشارکتی پیدا می‌کنند.

تنوع کاربران، از استارت‌آپ‌های فناوری گرفته تا فریلنسرهای خلاق، از سازمان‌های غیرانتفاعی تا شرکت‌های بین‌المللی، یک ترکیب منحصر به فرد ایجاد می‌کند و فضای کار اشتراکی را به قطب خلاقیت، نوآوری و شبکه‌سازی تبدیل می‌کند. این ترکیب پویا نه تنها تجربه حرفه‌ای اعضای خود را غنی می‌کند، بلکه زمینه‌ساز فرهنگ همکاری و رشد متقابل است.

 

image

دفاتر کار اختصاصی

دفتر کار اختصاصی تشکیل شده از اتاق‌های کوچک یا فضایی هستند که با پارتیشن‌ها از دفتر باز جدا می‌شوند. این فضاها معمولا برای مدیران ارشد نظیر مدیرعامل، دبیر، مدیر کل، مدیر فروش و مانند آن هستند. گاهی اوقات دفتر خصوصی به‌ گروهی از افرادی که پروژه خاصی را انجام می‌دهند، ماهرانه محرمانه کار یا نیاز به‌ تمرکز کار ارائه می‌شود.

 

مزایای دفتر کار اختصاصی چیست؟

شما تمام مزایای یک فضای کار اشتراکی را به‌ همراه یک حس اضافه بر دیگر دفتر کارها، حریم خصوصی و توانایی ایجاد یک فرهنگ خود به‌ دست خواهید آورد. دفتر کار اختصاصی، مزایای متعددی را برای شما به ارمغان می‌آورد:

حریم شخصی

در دفتر با فضای باز در‌صورت برگزاری یک جلسه خصوصی و محرمانه یا داشتن یک مکالمه تلفنی محرمانه و مهم دچار مشکلاتی خواهید شد. اما این مشکل در دفترهای خصوصی وجود ندارد. دفترهای خصوصی به شما در حفظ اطلاعات محرمانه مشتریان کمک می‌کند و در‌صورت داشتن یک جلسه خصوصی یا مکالمه تلفنی محرمانه با مشکلی روبه‌رو نخواهید شد.

افزایش بهره وری

فردی که با‌ اطلاعات پیچیده‌ای سر و کار دارد، امور مالی را انجام می‌دهد یا اینکه اسناد استراتژیک سازمان را تهیه و تدوین می‌کند، اغلب برای انجام این کارها به‌ اتاق کنفرانس شرکت پناه می‌برد. رفتن  به‌بخش‌های مختلف شرکت و از دست‌دادن رشته افکار می‌تواند عاملی برای از میان رفتن بهره‌وری فرد باشد. با‌وجود دفتر خصوصی فرد می‌تواند تمامی قرارهای مهم کاری خود را با‌تمرکز بیشتر در دفتر خود برگزار کند و بدین صورت بهره‌وری شرکت افزایش می‌آبد.

صرفه جویی در وقت

وقتی شرکا برای جلسات شرکت می‌کنند دیگر نیازی به‌تلاش برای یافتن یک گوشه دنج و آرام ندارید. یا شما مجبور نیستید یک مشتری را برای مشاوره خصوصی ناهار بیرون دعوت کنید. در‌حقیقت، صاحبان کسب و کار می‌توانند مبلغ قابل توجه‌ای  را در سال که صرف غذا می‌شود صرفه‌جویی کنند. با یک فضای خصوصی، می‌توانید مشتریان را در هر زمان به محل کار خود دعوت کنید. در حین جلسه‌های کاری آرامش کامل در حین گفتگو های کاری داشته باشید.

ظاهری منظم

طراحی دفتر کار خصوصی با اتاق‌های جدا یا پارتیشن‌بندی شده ظاهر منظم‌تری نسبت به‌فضای دفتر باز دارد که حس شلوغی و آشفتگی را به‌مشتریان منتقل می‌کند. در دفتر خصوصی هر فرد ودر محیط خاص خود قرار دارد و دسترسی مشتریان آسانتر خواهد بود.

امنیت

نگران نباشید که تجهیزات گران‌قیمت، کامپیوترها و مانیتورهای خود را در یک منطقه عمومی بزرگ بگذارید. با‌یک دفتر خصوصی، می‌توانید اموال خود را در میز خود نگه دارید. اطلاعات حساس در پشت درهای قفل شده محافظت می‌شود و هر‌گونه نگرانی در مورد رها‌کردن گزارش‌های محرمانه و فایل‌های مشتری در حال باز شدن، کاهش می‌یابد.

اتمسفر سالم

تهویه، حرارت و خنک‌سازی در دفتر خصوصی به‌صورت ویژه وجود داردو هیچ‌گونه انتقال بیماری از یک‌نفر به‌دیگری وجود ندارد.

image

خدمات توانمندسازی

شتابدهنده‌ (Accelerator) مراکزی هستند که مراحل رشد شرکت‌های نوپا و استارتاپ‌ها را رهبری می کنند و تا رسیدن به شرایط پایدار و سود‌آور با خدمات مشاوره، منتورینگ، سرمایه‌گذاری و فضای کار آنها را تحت حمایت قرار می دهند. شتابدهنده سگال به عنوان یکی از نهادهای زیرمجموعه هلدینگ سگال، ماموریت اجرای برنامه‌های شتاب‌دهی، مدیریت نوآوری و توانمندسازی استارتاپ‌ها را در زیست بوم نوآوری سگال بر عهده دارد.

 فهرست خدمات توانمندسازی

  • برنامه‌های توانمندسازی و آموزشی حرفه‌ای
  • زیرساخت‌های مشترک عمومی و اختصاصی
  • منتورینگ حرفه‌ای و خدمات مشاوره‌ای
  • دسترسی به کانال‌های جذب مشتری
  • دسترسی به فضای کاری مناسب
  • دسترسی به سرمایه‌گذاران
  • دسترسی به تامین بذرمایه
image

خدمات تجاری سازی

تجاری‌سازی (Commercialization)  فرآیند تبدیل ایده‌ها و اختراعات به محصولات و یا خدمات قابل عرضه در بازار و در نتیجه ایجاد شغل و تولید ثروت است. تجاری سازی ایده های نو همواره یکی از دغدغه افزادی است که به راه‌اندازی کسب‌و‌کار خود علاقه دارند و مایل هستند تا ایده‌های خود را در جهت پاسخ به نیازهای جامعه به کار گیرند. توسعه انرژی سگال به عنوان یکی از نهادهای زیر مجموعه هلدینگ سگال، ماموریت تجاری سازی ایده ها و طرح های کارآفرینان، استارتاپ‌ها و کسب‌و‌کارهای نوپا را در زیست بوم نوآوری سگال بر عهده دارد.

فهرست خدمات تجاری سازی

  • خدمات تدوین راهبرد
  • خدمات طراحی محصول
  • خدمات مهندسی تولید
  • خدمات توسعه بازار
  • خدمات مالکیت فکری
  • خدمات مدیریت فناوری
  • خدمات مشاوره مدیریت
image

خدمات تامین مالی

دسترسی به شبکه سرمایه گذاران و جذب سرمایه جهت پیشبرد اهداف و تجاری سازی و ورود به بازار یکی از نیازهای اصلی هر کسب و کار جهت فعالیت در زیست بوم نوآوری سگال می‌باشد. یکی از نیازهای اصلی برای عملیاتی کردن هر ایده و نوآوری های آن، سرمایه گذاری اولیه می‌باشد. هر فناور برای ورود به فاز مطالعاتی، ساخت پروتوتایپ و یا نوآوری نسبت به تولیدات پیشین نیازمند به سرمایه اولیه‌ای می‌باشد که میتوان این نیاز را با دریافت تسهیلات بانکی، جذب سرمایه از مراکز رشد و شتابدهنده‌ها و سرمایه‌گذاران تامین کرد. پس از بررسی طرح، تیم اجرایی، هزینه‌ها و امکانات مورد نیاز هر پروژه، در صورت پذیرش در ازای دریافت سهام از شرکت، اقدام به سرمایه گذاری بذری می‌کنند. این امر موجب افزایش تمرکز شتابدهنده بر هر پروژه، همراهی و پشتیبانی با تیم خواهد شد.

تامین مالی فرشته (Angel Financing)  به نوعی مدل سرمایه گذاری می گویند که در ازای دریافت سهام کسب و کارهای نوپا پشتوانه مالی مناسب را برای آنها فراهم می کنند. تامین مالی فرشته می تواند  به صورت سرمایه گذاری یکباره و یا پشتیبانی مداوم باشد. متخصصان حرفه ای با تجزیه و تحلیل کسب و کار، مشاوره و راهنمایی متناسب را پیشنهاد می‌دهند. سگال ونچرز به عنوان یکی از نهادهای زیرمجموعه هلدینگ سگال با برنامه ریزی و اجرای استراتژی های صحیح سرمایه گذاری ماموریت تامین مالی استارتاپ‌ها و کسب‌و‌کارهای نوپا را در زیست بوم نوآوری سگال بر عهده دارد.

فهرست خدمات

  • پردازش اطلاعات مالی
  • مشاوره به بنیان گذاران
  • سرمایه گذاری فرشته

 

تامین مالی جمعی (Crowd funding) روشی است که در آن سرمایه مورد نیاز برای تأمین مالی یک کسب و کار از پس‌اندازهای خرد گردآوری می‌شود. این مشارکت جمعی از طریق سکوهای عاملین دارای مجوز تأمین مالی جمعی از فرابورس و سازمان بورس و اوراق بهادار انجام می‌پذیرد. تامین مالی سگال یک سکوی تامین مالی جمعی است که با ایجاد مکانیزم های نظارتی چند لایه شامل متخصصان مالی، شرکت سبدگردان و شرکت فرابورس ایران، مسیر امنی برای مبادلات مالی در قالب مشارکت بین اشخاص حقیقی و حقوقی را در زیست بوم نوآوری سگال فراهم می آورد.

 

مزایای سرمایه گذاری جمعی برای سرمایه گذاران

  • سرمایه گذاری در طرح هایی که سود به مراتب بیشتر و جذاب تری نسبت به سپرده گذاری بانکی دارند.
  • سرمایه گذاری در طرح هایی که حداقل سود مشخص دارند و نسبت به بازار سرمایه و خرید سهام ریسک کمتری دارند.
  • سرمایه گذاری در طرح هایی که از اطلاعات آنها اطمینان کامل دارند و به صورت شفاف از جزییات آن مطلع می شوند.
  • سرمایه گذاری در طرح هایی که دارای تضامین مناسب هستند و  ناظر مورد تایید فرابورس بر آنها نظارت می کند.
  • سرمایه گذاری در طرح هایی که سکوی تامین مالی جمعی حمایت حقوقی از سرمایه گذاران را در آنها بر عهده گرفته است.

عضویت در خبرنامه